Adverteerders

Onze adverteerders bevinden zich vooral in het midden- en kleinbedrijf in Noord- en Midden Nederland.
Sommige van onze adverteerders zijn al sinds de start van ons bedrijf 24 jaar geleden klant.

Enkele voorbeelden hiervan zijn Decokay Oost in Assen, Plantage Boekhandel Hummelen in Assen, Giezen Woninginrichting in Emmen, Bentum Dragtstra Makelaars Emmen, Menkveld Installatietechniek Schoonebeek, Tuinadviescentrum Noordbarge.
Zo hebben we in de verschillende van onze uitgaven zeer trouw en en loyale klanten, die u mag vragen naar de ervaringen van adverteren op onze plattegronden.

Naast midden- en kleinbedrijf adverteren gemeenten, woningbouwcorporaties en banken op onze plattegronden.

Fietskaarten, wandelkaarten en ruiterkaarten

Al meer dan 10 jaar maken wij voor diverse klanten in vooral de recreatieve sector fietskaarten, wandelkaarten en ruiterkaarten. Klanten van ons zijn onder andere Centerparcs, Landal, Roompot, Recreatieschap Drenthe, VVV Lauwersland, Land van de Hilver en Van der Valk Hotels, Zilverberkpark Witterzomer etc.

Naast deze organisaties leveren wij aan nog veel meer organisaties en bedrijven onze recreatiekaarten.
Bekijk enkele voorbeelden van wandelkaarten en fietskaarten.

Routekaarten

Onze routekaarten leveren we aan heel veel verschillende klanten als Centric, DSM, GLS Netherlands, IZA, MEE, Pitch & Putt en Wavin. Route- en of locatiekaarten maken en leveren we zowel gedrukt of ook als digitaal document.

Wandkaarten

Ons specialisme is het maken van grote wandkaarten met topografische kaarten. Dit zowel met gedrukte kaartbladen, maar vooral met digitale bestanden, die bewerkt en verrijkt zijn voor de klant.

Klanten zijn hier Actium Wonen, Waterschap Velt & Vecht, Waterschap Zuiderzeeland, Politie Drenthe, Gemeente Haarlem, Centrale Huisartsenpost Salland, Veiligehiedsregio Zaanstreek-Waterland, EMCO Groep Emmen, Reinigingsdienst RD4, Heerlen, Wedeka en Pon.

Naast grote wandkaarten maken en leveren wij kleinere en standaard wandkaarten van onze plattegronden aan makelaars, gemeenten, brandweer regio's, hotels en bedrijven.

De Vries Kartografie
Woert 12
7957 EP De Wijk
Tel. 0592 - 407 450
Fax. 0592 - 407 451
info@devrieskartografie.nl