Wandelknooppuntenkaarten Ooststellingwerf, Bakkeveen en Weststellingwerf
Om de weg te vinden in het nieuwe wandel netwerk in Ooststellingwerf heeft de Tourist Info Appelscha ons de opdracht gegeven voor het ontwikkelen van een wandelknooppuntenkaart van Ooststellingwerf, Westestellingwerf / Kop van Overijssel en Opsterland. De wandelknooppuntenkaart omvat de gebieden van het Nationaal Park Het Drents Friese Wold, Bakkeveen, Norg, Lindevallei, Noordwolde, Vledder en de Kop van Overijssel met de Woldberg.

De wandelknooppuntenkaart van deze gebieden bestaat uit twee verschillende gedrukte wandelkaarten met daarop de drie wandelknooppuntenkaarten. De schaal van deze gedetailleerde en mooie wandelknooppuntenkaarten is 1:25.000 (4,0cm. op de kaart is 1,0km in het veld).

De wandelknooppuntenkaarten Ooststellingwerf / Appelscha, Opsterland / Bakkeveen en Weststellingwerf / Kop van Overijssel bevat naast de wandelknooppunten ook de bewegwijzerde wandelroutes van Staatsbosbeheer in Nationaal Park Drents Friese Wold. Tevens zijn deze wandel netwerkkaarten voorzien van attractie- en bezienswaardigheden, parkeerplaatsen en picknick bankjes. Dit zodat deze regio’s optimaal wandelend ontdekt kunnen worden. De twee wandelknooppuntenkaarten zijn dubbelzijdig in full color bedrukt. Ontdek het mooie Nationaal Park Drents Friese Wold, Lindevallei, Bakkeveen en Kop van Overijssel wandelend met deze mooie wandeknooppuntenlkaart .

Klik op de cover hiernaast om de complete, uitgevouwen wandelkaart te bekijken.

« naar overzicht wandel- en fietskaarten

De Vries Kartografie
Woert 12
7957 EP De Wijk
Tel. 0592 - 407 450
Fax. 0592 - 407 451
info@devrieskartografie.nl